SP Hagrid av Jelleby - Sybrinka

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

SP Hagrid av Jelleby

In liefde volle herinnering
In Memoriam.

Supreme Premior Hagrid av Jelleby

* 21 April 2007                    † 23 Oktober 2015

Nog veel te jong is plotseling overleden onze lieve Noorse Boskat Hagrid av Jelleby.

Hagrid is de grondlegger geweest voor Cattery van Sybrinka.
Met Hagrid hebben wij een heleboel shows mogen lopen met als hoogte punt Best in Show op
17 januari 2010 in Haarlem. Op 18 november 2012 heeft Hagrid zijn laatste show gelopen en zelfs toen stond hij in de Best in Showronde.

Volop genietend van zijn showpensioen werden de laatste paar jaren van zijn leven gekenmerkt door aanvallen van suikerziekte, dan was de suikerziekte er opeens en na verschillende weken spuiten was de ziekte ook weer verdwenen.
Ook nu hadden wij weer zo’n periode achter de rug. Het speciale voer wat hij nu kreeg is hem fataal geworden.

Hagrid was een kat uit duizenden; Makkelijk in de omgang, nagels knippen als hij op show ging, geen probleem. Kammen en borstelen op show zelf, Hagrid vond alles goed. 
Wanneer het weer tijd was voor de ontwormpil of als hij van de dierenarts een medicijn kreeg, Hagrid deed zijn bek open en zonder problemen slikte hij het door. Ook het bloedprikken ivm suikercontrole, Hagrid vond het niet erg.

Hagrid was ook de enige kat die buiten de kattenren in de tuin mocht. Hij liep met zijn staart fier omhoog door de tuin heen, de Siberen die wel binnenmoesten blijven jaloers achterlatend.
Hagrid heeft, toen Bruno onze hond er nog was, regelmatig hem van zijn  kussen verdreven, gewoon door eerst lekker tegen Bruno aan te gaan liggen en daarna hem toch steeds meer er vanaf te duwen. Bruno heeft menigmaal zijn plek aan Hagrid af moeten staan.

Onze Grote Vriendelijke Reus is niet meer, wij koesteren de vele mooie momenten die wij met hem hebben mogen meemaken.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu