IP Atis van Sybrinka - Sybrinka

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

IP Atis van Sybrinka

De Katten

Internationaal Premior, Sib, Atis van Sybrinka

Atis van Sybrinka is geboren op 3 mei 2012.

Zijn vader is CZ* Alex de Claire van Cattery Siberian Expres.

Zijn moeder is Janna van 't Wieltje.


Atis is als laatste geboren van het nest van 4. 's Middags rond 13:30 uur waren er geen bevallingsaktivieten meer bij moeder Janna te bespeuren. Ze was druk bezig met het verzorgen van de 3 geboren kittens (Aram, Alexa en Areyan). Nadat ik 's avonds nog even het e.e.a. op faceboek had gezet ging ik voor het slapen gaan nog even in de werpkist kijken of alles in orde was. Ik merkte direkt op dat er wat anders was. Er lag weer wat vuiligheid op een onderlegger en toen ik Janna's achterpoot optilde lag daar een vierde kitten. Hij moet ergens tussen 21:30 en 22:00 uur geboren zijn. Om 21:30 uur had ik de werpkist nog in orde voor de nacht gemaakt en toen lag er nog niks en Janna was de rust zelfe.


Ook Atis is een rustige en inmiddels gecastreerde kater, hij komt graag bij je liggen zeker wanneer er al een ander bij je ligt. (Jaloers?)

Atis heeft zijn kitten keuringen doorlopen en vanaf het moment dat hij voor de punten zou gaan was het de bedoeling om hem thuis te laten, hij had immers concurrentie van zijn broer Aram. Omdat Aram plots overleed (zie in liefdevolle herinnering) hebben wij Atis toch meegenomen op show. Hij heeft de titel International Premior weten te behalen. Daar hij niet geheel aan de normen van een Sibeer voldoet, in onze ogen, hebben wij besloten om hem niet langer naar een show mee te nemen.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu