IC Alexa van Sybrinka - Sybrinka

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

IC Alexa van Sybrinka

De Katten

Internationaal Champion, Sib, Alexa van Sybrinka

Alexa van Sybrinka is geboren op 3 mei 2012. 

Haar vader is CZ* Alex de Claire van Cattery Siberian Expres.

Haar moeder is Janna van 't Wieltje.


Alexa is een ondeugd eerste klas. Ze laat het kaas niet van haar brood eten. Wanneer er met de snoeppot wordt gerammeld is zij er als één van de eerste erbij. Als een "blinde" komt zij aangehold, haar ogen gericht op de snoeppot. Een aanvaring met één van haar huisgenoten is wel eens het gevolg. Ze duwt gewoon haar broers of moeder gewoon opzij, om er als eerste een snoepje te kunnen krijgen. Als zij niet als eerste een snoepje krijgt dan probeert zij deze wel bij haar huisgenoot te jatten. 


Alexa is ook "jaloers". Wanneer één van de Siberen bij je ligt dan zie haar kijken of er nog ergens een plekje is en dan moet je niet vreemd opkijken dat zij het dusdanig weet te draaien dat zij bij je ligt en de ander het nakijken heeft. Het gebeurd regelmatig dat het Hagrid te veel wordt en dat hij ergens anders gaat liggen. Het gebeurt ook zeer regelmatig dat je gezegend bent met 3 Siberen op schoot. Eerst komt moeder Janna op je boven benen liggen. Atis kiest dan meestal een plek onder op je buik en Alexa gaat dan maar boven op je buik liggen. Het is allemaal lekker warm, maar na een halfuurtje wordt het e.e.a. erg zwaar. Maar goed het hoort er gewoon bij.


Alexa was rustig op show. Ze heeft het nooit tot de Best in Show ronde geschopt maar heeft wel steeds haar punten behaald voor een titel. Ze is nu Internationaal Champion en ze mag, wanneer alle testen goed zijn, binnenkort moeder worden.

  

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu